tarragona

Tarragona – vår storsäljande terassmarkis

Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin (tillval). Aluminiumtak och gavlar (tillval) skyddar markisduken mot väder och vind. Tarragona är också mycket lämplig för kiosker, butiker, restauranger med mera. Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin (tillval). Aluminiumtak och gavlar (tillval) skyddar markisduken mot väder
och vind. Tarragona är också mycket lämplig för kiosker, butiker, restauranger med mera.

Manövrering
Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar
Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Hestra Tarragona har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justerassteglöst från 0 till 90° vid installationen. Saxade armar Som tillval kan Tarragona fås med saxade armar, vilket innebär att man kan göra smala markiser med stora utfall, vilket lämpar sig mycket bra för exempelvis radhuslängor.

Markisduk
Välj från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vita, svarta och grålackerade i standardutförande.

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.

Dimensioner
Armutfall: 1.50, 2.0, 2.5, 3.0 och 3.5 m.
Max bredd: 6.0 m per enhet.
Seriekoppling upp till 18.0 m med motor.

Klicka här för produktblad