lamellgardin

Lamellgardiner

En diskret gardin som håller i längden.
Vertikal är en modern vertikalgardin och kollektionen speglar det senaste inom färg, material och mode. Oavsett vad du söker – modernt, klassiskt, designat eller trendriktigt – så finns det att tillgå. Man kan välja mellan en mängd olika färger och tre olika textilytbehandlingar som förbättrar lamellernas tekniska egenskaper och ger ökad livslängd. Hestra Vertikal kan monteras på vägg eller i tak, exempelvis för att täcka en hel vägg eller som rumsavdelare. Monteringens överkant kan vara rak eller lutande. Gardinen manövreras manuellt eller med motor.

Manövrering
Det går att manövrera Hestra Vertikal på två sätt. Det ena är med kulkedja för att vinkla lamellerna och lina
för att öppna och dra för. Det andra alternativet är vridstång för att både vinkla och förflytta lamellerna.
Den passar även ypperligt att motorisera.

Lameller
Välj mellan ett stort urval av lameller i tyg (89 och 127 mm) och PVC (89 mm) i de senaste mönstren och färgerna. Tygerna finns som enfärgade, med struktur, med tryck eller med vävda mönster –från fördunklande till mörkläggande. Det går också att få tyger med flamskyddande eller reflekterande egenskaper. Hestra Vertikal är enkel att sköta – lamellernagår att damma av eller dammsuga försiktigt. Vid behov kan man ta bort fläckar med en fuktig trasa och lite milt rengöringsmedel eller vatten.

Ytbehandling
Värmereflekterande och skyddande: Denna ytbehandling ger en högre värmereflektion och extra skydd mot insekts- och kemikalierester. Smuts- och fuktavvisande: Skyddar textilien mot torr smuts (t.ex. damm och sot) samt mot attenoch oljebaserade vätskor som kaffe, vin, mjölk och ketchup. Ytbehandlingens skyddande egenskaper kvarstår även efter tvätt. Antibakteriell: Detta material har utmärkta antibakteriella egenskaper, även efter tvätt.

Komponenter
Hårdvaran är designad för att matcha Hestras breda vävkollektion och erbjuder högklassig design samt ypperlig funktion.

Montering
Hestra Vertikal finns med flera slags upphängningsbeslag för montering på horisontella och vertikala ytor. Beslagen är utformade för att släppa in minimalt med ljus mellan karm och list, och för att göra det enkelt att byta ut individuella lameller vid behov.

Dimensioner
Max bredd: 5000 mm (6 000 med speciallist).
Max höjd: 6000 mm.
Max area: 35.0 m2
Max vikt: 10.0 kg.

Flexibilitet
Hestra Vertikal är en mycket flexibel produkt och passari alla sorters fönster. Oavsett om du har trekantigaeller rektangulära fönster så går Hestra Vertikal attanpassa efter dina önskemål.

Klicka här för produktblad