family

Terassmarkis: Family

Modern och kraftig markis för den stora villaterrassen

Family är en modern och extra kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger. Den är möjlig att bygga med 4 meters utfall och 6,5 meters bredd (alternativt 3,5 x 7 meter), vilket gör den optimal för den stora villaterrassen. En modern och innovativ terrassmarkis. Family lämpar sig också mycket väl för kiosker, butiker, restauranger med mera.

Se även våra övriga terrassmarkiser: Ibiza, Tarragona, Toskana, Toskana Grande och Family Design.

Manövrering
Utvändig manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar
Extra kraftiga vikarmar med dubbla wirar för överlägsen styrka och hållbarhet. Kraftiga armprofiler ger en elegant design. Extra kraftiga fjädrar ger en utmärkt dukspänning.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband. Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjligheten att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i eloxerat aluminium som är pulverlackerade (grå detaljer) för att stå emot väder, vind och korrosion. De kan även fås vitlackerade.

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten. Flexibla monteringskonsoler finns för snedtak.

Dimensioner
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5 och 4.0 m.
Max bredd: 7.0 m per enhet (6.5 m med 4.0 m utfall).
Seriekoppling upp till 19,5 meters bredd

Klicka här för produktblad