textilduette

Textil – Duette

Vackert och isolerande solskydd.

Om du vill ha något riktigt annorlunda är Duette något för dig. Välj mellan olika typer av väv alltefter det ljusinsläpp eller den mörkläggning du önskar. Duette passar till alla fönster, stora som små, och finns i en rad olika färger. Duette är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt. På Duette finns inga synliga hål eller linor som tar bort det eleganta utseendet på solskyddet.

Manövrering
Manövreringen sker med hjälp av linor och linlås.
Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större solskydd.
Duette går även att motorisera.

Väv
Duettevävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Till Duette hittar du en rad olika färger att välja mellan.

Komponenter
Hårdvaran är designad för att matcha vår breda
vävkollektion och erbjuder högklassig design samt
ypperlig funktion.

Montering
Duette monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned solskyddet. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Dimensioner
Max bredd: 4400 mm.
Max höjd: 3000 mm.
Max area: 7.5 m2

Energismart väv
Våra vävar har isolerande och ljusblockerande egenskaper som håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Beroende på dina behov kan en eller flera av våra vävar med säkerhet uppfylla dina önskemål om en unik och skön hemmiljö.

Flexibilitet
Duette är en mycket flexibel produkt och
passar i alla sorters fönster. Oavsett om du har
trekantiga eller rektangulära fönster så går Duette att anpassa efter dina önskemål.

Klicka här för produktblad