brava

Brava

Fönstermarkis: Brava – Screen

Lodmarkis med styrskenor

Stabil och flexibel screen-markis för många typer av byggnader
Brava är en stabil screen-markis som passar för en rad byggnader – butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor och moderna villor. Markisen löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukar finns bland annat som ljus- och väderbeständiga, vind- och vattentåliga samt genomsiktliga (filtrerar solljuset men gör att man ändå kan se ut).

Manövrering
Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig manövrering med motor samt invändig manövrering med vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Du kan även välja en screen-duk (genomsiktlig PVC-belagd polyesterväv som filtrerar solljuset).

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Som tillval kan de även fås vitlackerade.

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på vägg, fönsterkarm eller i nisch.

Dimensioner
Max höjd: 3,0 m. Max bredd: 3,0 m per enhet.
Seriekoppling upp till 6,0 m med motor.

Klicka här för produktblad