bali

Bali

Fönstermarkis: Bali

Kraftigare fönstermarkis i kassett

En kraftig och flexibel fönstermarkis. Hestra Bali är en kraftig och flexibel fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader till exempel villor, radhus, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Dess kraftiga konstruktion gör även Hestra Bali lämplig att motorisera. Den har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Manövrering
Utvändig eller invändig manövrering med teryleneband är standard. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Det går också att komplettera motorn med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Fallarmar
Fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Vindsäkrade fallarmar (finns som tillval) rekommenderas om markisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk
Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Fråga din lokala återförsäljare.

Komponenter
Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler
Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Som tillval kan de även fås vitlackerade.

Montering
Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Dimensioner
Armutfall: 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9 1,0 m.
Max bredd: 4,5 m per enhet.
Seriekoppling upp till 20,0 m med motor.

Klicka här för produktblad